Home Bedrijfsprofiel Aanleg Onderhoud Bodemverbetering Taxaties Advies/Begeleiding Zakelijke diensten Contact

Disclaimer

Aan de op de website verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Hoveniersbedrijf Speetjens VOF aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de website of van de via de website ter beschikking gestelde informatie. U als afnemer van de informatie bent verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie.

Uitsluitend ter informatie bevat de website hyperlinks naar websites die door derden worden aangeboden en bijgehouden, en waarover Hoverniersbedrijf Arthur Speetjens geen controle heeft.


Hoveniersbedijf Arthur Speetjens draagt en aanvaardt dus ook geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van andere bronnen.

Gebruikers leggen voor eigen rekening en risico verbinding met andere sites en verplichten zich dergelijke sites te gebruiken volgens de voorwaarden die aan het gebruik ervan verbonden zijn.

Het vertonen van hyperlinks betekent ook niet dat er een samenwerking bestaat tussen Hoveniersbedijf Arthur Speetjens en de beheerders van die sites.

Vragen? neem contact met ons op!

Hoveniersbedrijf Speetjens VOF
Geverikerstraat 111
6191 RN Beek

Telefoon 046 - 437 14 17

info@arthurspeetjens.nl
Hoveniersbedrijf Speetjens VOF © 2016 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy Policy Ontwerp en realisatie: DesignerWorks / Inter-Media