Home Bedrijfsprofiel Aanleg Onderhoud Bodemverbetering Taxaties Advies/Begeleiding Zakelijke diensten Contact

Bedrijfsprofiel

Hoveniersbedrijf Speetjens VOF biedt al sinds 1965 haar diensten aan aan particulieren, bedrijven en instellingen.

Wij verrichten diverse groenwerkzaamheden voor u, denk aan het ontwerpen / aanleggen van uw tuin of de inrichting van een groenstrook. Daarnaast verrichten wij op (doorgaans) contractbasis onderhoudswerkzaamheden die per seizoen verschillen. Daarnaast brengen we graag kennis en ervaring over aan iedereen die graag een tuin wil aanleggen maar niet goed weet hoe dat moet.

Lange termijn relaties

Een tuin ontwikkelt zich in de loop van jaren tot volle wasdom. Vandaar dat wij ook veel waarde hechten aan een duurzame relatie met de klant. Dit heeft als groot voordeel dat we de wensen van de klant optimaal leren kennen. En dit vertalen wij dan in een tuin precies zo als de klant voor ogen heeft!

Maatwerk

Ondanks het feit dat we reeds sinds 1965 bestaan, kiezen we ervoor de omvang van ons bedrijf bescheiden te houden. Dit zorgt ervoor ons werk heel flexibel te kunnen uitvoeren. Wij beschikken over de juiste kennis, professioneel materieel en vakbekwaam personeel. Wij staan als lid van de Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG) al jaren garant voor een vakkundige uitvoer van werkzaamheden, waarbij ook de nazorg niet wordt vergeten.

Vragen? neem contact met ons op!

Hoveniersbedrijf Speetjens VOF
Geverikerstraat 111
6191 RN Beek

Telefoon 046 - 437 14 17

info@arthurspeetjens.nl
Hoveniersbedrijf Speetjens VOF © 2016 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy Policy Ontwerp en realisatie: DesignerWorks / Inter-Media